Jaktträningshelg för spaniel med Catharina Lundberg

Välkommen till en helgkurs över två dagar för instruktör Catharina Lundberg från ”Hundkul” i Enköping. Vi är glada över att åter kunna bjuda in denna uppskattade spaniel-instruktör till SSRK Dalarnas medlemmar!
 
Under helgen ges möjlighet att träna på de olika moment som ingår i spanielns arbetssätt vid jakt, som fältsök och apportering både i vatten och på land. 
Deltagarna delas in i grupper och upplägget varierar med träning och clinics där instruktören visar samt möjlighet att delta som åskådare när den andra gruppen tränar. Detta för att hundarna ska få återhämta sig mellan passen.
 
Träningen anpassas efter deltagarnas kunskapsnivå, från unghund/nybörjare till fortsättning. Inga förkunskaper krävs, öppet för hundar från 9 månader och äldre.
Vi utgår från Bjursås Camping och håller till i olika marker kring Bjursås. På campingen finns möjlighet att hyra stuga eller boka plats för husvagn/husbil. Uppge vid bokning att du tillhör SSRK Dalarnas kurs.
 
Datum: 24-25 juli 2021
Tid: kl 10-16
Plats: Bjursås med omnejd
Antal: min 8 max 12 deltagare
Kursavgift: 1400 kr/deltagare 
Anmälan: via Studiefrämjandet Falun (anmälan öppnar 22 juni)
 
Åhörarplats utan hund kostar 300 kr/dag, för dessa platser sker anmälan via mejl till utbildning@ssrk-dalarna.se

Övrigt: Medlemskap i SSRK Svenska Spaniel och Retrieverklubben är obligatoriskt. Anmälan sker via Studiefrämjandet i Falun. Anmälan är bindande. Löptik kan ej delta.