Så har vi genomfört Kusåprovet

Så har vi genomfört dubbelprovet i Kuså!
Sista helgen i juli i ömsom sol och ömsom regn (ibland riktiga störtskurar) genomfördes ett dubbelprov, som att döma av alla positiva reaktioner från deltagarna, blev mycket uppskattat.

Ett stort, stort TACK till alla jätteduktiga funktionärer, som gjorde ett fantastiskt bra jobb! Allt bara flöt på och både domare och startande var sååå nöjda. Det var roligt att få se så många nya ansikten i funktionärsledet, faktum är att merparten av er var med för första gången! TACK – vi behöver ”nytt blod” i våra led.

Anki Andersson var domare i NKl lördag

Här ser vi några av de nöjda som fick en etta under dagen. Sandra Jansson och Fire, Hanna Pettersson och Morgan, Liselotte Connman och Kelly, Nina Gröndahl och Singo.
Fattas gör Britt Kallur med Zack och Catharina Gunnarsson med Bob.

I ÖKL på lördagen var Anita Norrblom domare. Två ekipage fick en 1.a: Jeanette Arleheim med Happy och Kristina Törnberg med Cava.

Under söndagen hade domarna bytt klass, så Anki Andersson dömde ÖKL och Anita Norrblom NKL.

1:or i NKL: Birger Österberg och Ebbe, Ingela Tellåsen och Lillie, Karin Danieli och Hjördis, Kicki Lilliehöök och Bee, Gunilla Gustavsson och Nikki, Leif Klasson och Kati, Andreas Nordling och Torsten, Rosemari Dahlsten och Tango. Saknas gör Liselotte Connman med Greta- Garbo

1:or i ÖKL: Anna Ekström och Bliz, Sara Runesdotter och Tess, Kristina Törnberg och Cava, Catherine Seton och Vilda, Monica Engström och Mimmi. Saknas gör Jeanette Arleheim med Happy.