Motioner SSRK 2019

Det är dags att kika över Motionerna för SSRK Fullmäktige i vår 2019. 

Styrelsen har beslutat att inte ha en allmän omröstning på webben utan att vi/ni aktivt får lämna kommentar på resp motion.

Nedan följer de motioner som ligger.
Klicka er in på var o en och läs texten på resp bild och lämna en kommentar.  De inskickade kommentarerna tas sedan om hand av styrelsen som underlag för beslut inför fullmäktige. Kommentarerna som skickats in kommer EJ att publiceras på hemsidan.
Tack för er medverkan / påverkan.

Motion 1 2019

FULLMÄKTIGE VARJE ÅR. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »

Motion 2 2019

ETT MEDLEMSKAP. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »

Motion 3 2019

STAMBOKFÖRING AV WORKINGTEST OCH MOCKTRAIL. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »

Motion 4 2019

WORKINGTEST SOM OFFICIELL TÄVLINGSFORM. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »

Motion 5 2019

APPORTÖREN SOM NÄTTIDNING. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »

Motion 6 2019

FÖRKORTAD LÅSNINGSPERIOD AV REGELVERK. Läs igenom vad som står i texten i bilden.  Skriv sedan en kommentar ”Leave a comment” och skicka in denna. Kommentarerna kommer endast att hanteras av Avdelningens styrelse i sitt beslut om hur avdelningen kommer att rösta vid fullmäktige 2019.

Läs mer »